Nejnovější recenze ze sekce Oční stíny
- profesionální kvalita
na netu jsou fotky produktu spíš blankytné modré, ovšem v reálu na pohled působí víc do zelena (modro tyrkysová). při aplikaci barva víc "zmodrá", s odlesky do zelena a fialkova). krása :)
Mě vyhovuje barva.
Snadné nanášení stínů.
Krásný odstín, dlouhá výdrž, nerozmazává se, šikovný aplikátor, pečuje o pokožku víček.
Jsem spokojena s odstinem a velmi dobre se nanasi.Kremove slozeni a pritom vydrzi cely den.Jsem maximalne spokojena.
- tělově narůžovělá barva
- jemná textura
- snadné nanášení
- vydrží hodiny a nezalézá do vrásek
Neskutečně kvalitní stíny, mít je, je velká výhra.
vypadá velice dobře
Lancôme Ombre Hypnôse Stylo Longwear Cream Eyeshadow Stick Dlouhotrvající oční stíny v tužce 05 1,4 g
Vse prima....
- příjemné třpytivé stíny na denní líčení
- Nanáší miluji, mám od nich několik multilíčidel. Složení je opravdu dobré. Na sušší pleti vypadá pěkně a vydrží.
Barva je velké zklamání.
Po nanesení je spíš hnědá, zelenou aby pohledal. Modelka je tmavé pleti, tak jsou u ní zelené odlesky viditelné, ale na bílé sněhurkovské pleti se zelená nekoná. Opravdu uvidíte 99% hnědé. Ale takové divně bahnité...
S ostatními multilíčidly se dá skvěle variovat, ale tady ne. Jestli hnědou, tak Manketti - tam se dá čarovat - linky, stínování, opálený look...
Pokud chcete zelenkavou a máte porcelánovou pleť, tak Ochaya není dobrá volba.
- Krásný odstín, dobrá struktura, lze využít i jako decentní neostré linky (na styl kouřového líčení)
- Je to vážně maličký stín.
Moc pěkný, hezky přilne.
Víčko šlo špatně otevřít, při otevření mi vykouzlo a vyryla jsem nehtem rýhu do stínů.
Špatně jsem odhadla barvu, světlá je růžová, myslela jsem, že bude více béžová. Škoda, že není nikde nafoceno lépe zblízka. Celkově je ten odstín dost světlý a není moc vidět na oku, nekryje. Tmavě šedá je hodně tmavá a je hodně velký kontrast obou barev. Po namalování mám pocit, že je na oku jen ta šedá barva. Už bych nekoupila.
Krásné
Krásné
Nádherné oční stíny pro každodenní nošení i slavností příležitosti.
Velmi jemné líčení.
- drží a nerozmazává se
- sytá barva
myslela jsem, že bude větší, ale je kvalitní
- Naprostá spokojenost, rychla aplikace, stin je nadherny, vodeodolny
Skvělé stíny, vysoká pigmentace, dobře se nanáší, vydrží dlouho
- Snad jediný prodejce dané barvy
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »